Lunsjfavoritt – Pasta med reker og dill

Denne oppskriften er utrolig enkel å lage og smaker godt!

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
315 min.Enkel

Ingredienser:

350 gTagliatelle
175 gRekeost (1 tube)
½ – 1 dlFløte (eller melk)
3-4 ssDill
 Reker/scampi
 Pepper (nykvernet)
Pasta med reker og dill Ingredienser: 350 g Tagliatelle 175 g Rekeost (1 tube) ½ dl Fløte (eller melk) 3-4 ss Dill Reker/scampi Pepper (nykvernet)

Slik gjør du:

1 Kok pastaen i rikelig med vann og salt
NB! Pastavann skal være like salt som middelhavet
2 Lag sausen:
– Sett en kasserolle på en middels/svak varm plate
– Ha fløten kasserollen, og
– Tilsett osten,
– Rør ut osten mens fløten varmes
NB! Det skal ikke koke
3 Ha reker og dill i sausen, og
– La det stå på svak varme til pastaen er ferdig kokt,
og Rekene er blitt lunkne/varme
4 Hell av pastavannet, og
– Hell pastaen over i en serveringskål,
– Hell over sausen,
– Kvern litt pepper over,
– Bland godt
5 Serveres varm, gjerne sammen med Loff til reker (baker Brun)
Pasta med reker og dill Ingredienser: 350 g Tagliatelle 175 g Rekeost (1 tube) ½ dl Fløte (eller melk) 3-4 ss Dill Reker/scampi Pepper (nykvernet)

Anbefalt tilbehør:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s