Det var så surt og grått denne lørdagsmorgen, at det passet fint å bake litt. Det ble pølsehorn som vi spiste til lunsj. De som ble til overs går rett i fryseren, og så kan de få bli med sammen med eller som matpakke utover i uka.
For å hoppe rett til oppskriften på pølsehorn, TRYKK HER

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 16 | 100 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 1 porsjon | Horn (trykk her for oppskrift) |
| 6-8 | Pølser (grill) |
| 32 skiver | Hvitost |
Hvis du heller vil lage litt grovere horn – TRYKK HER.
Slik gjør du:
| 1 Lag deigen til horn, og – La den heve i ca. 1 time |
| 2 Skjær pølsene i biter |
| 3 Skjær hvitosten (eller rasp den) |
| 4 Når deigen er ferdig hevet: – Hell deigen på et bakstebord – Del den i 2 like store deler – Kjevle hver del til en stor runding – Del rundingen i 16 (like store) trekanter |



| 5 Lag hornene: På det breieste på hver trekant – Legg på: to skiver ost og pølsebiter – Rull sammen (fra den breieste delen til den tynneste) |
| 6 Sett hornene på stekebrett (dekt med bakepapir) etter hvert som de er ferdig rullet 2 brett med 2 rader á 4 horn (16 horn) |

| 7 Sett ovnen på 225 grader – La hornene etterheve i ca 20-30 min.. |
| 8 Hvis du ønsker blankere overflate, Pensler du dem med et lett sammenvispet egg – Stekes i 10- 12 min til de blir gylden |

