Frisk Asia inspirert nudelsalat god som lunsj- eller middagssalat, men passer også godt som tilbehør til asiatisk mat.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 15 – 20 min | Enkel |
Ingredienser:
| 350 g | Glassnudler |
| 2 | Gulerøtter (finstrimlet) |
| 2 | Agurker (utkjernet og finstrimlet) |
| 4 | Vårløk (kuttet) |
| 3 ½ dl | bønnespirer |
| ¾ dl | Koriander (hakket) |
Dressing:
| 1 dl | Fiskesaus |
| 1 dl | Riseddik |
| 3 ss | Sukker |
| 2 fedd | Hvitløk (presset) |
| ¼ ss | Chili (rød , hakket) |
| 1 cm | Ingefær (i skiver) – valgfritt |
| ca. 1 | Lime |
Slik gjør du:
| 1 Bland sammen dressingen; |
| 2 Ta ut kjernen av agurken – Finstrime gulerøtter og agurk – Kutt vårløk |
| 2 Kok glassnudlene i vann til de er blitt myke NB! Hvor lenge du må koke nudlene er avhengig av tykkelsen – Skyll dem med kaldt vann, og – La dem renne godt av |
| 3 Ha nudlene og alle grønnsakene over i enn serveringsbolle, og – Tilsett omtrent ¾ av dressingen – Bland godt |
| 4 Rett før servering: – Hakk koriander og – Vend den inn den – Tilsett med dressing hvis nødvendig |

