Fylte egg med ost flott som tapas eller fingermat. Og de gjør seg så vel på et koldtbord som i matpakken.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4-6 | 15-20 min. | Enkel |
Ingredienser:
6 | Egg (hardkokte |
3 ss | Mancheno-ost (eller cheddar) (revet) |
2 ss | Majones (eller 1 ss majones og 1 ss rømme) |
1 ts | Gressløk (finhakket) |
1 | Chili (rød – finhakket) |
Salt og pepper | |
Salat til servering (valgfritt |

Slik gjør du:
1 Hardkok eggene (10 min.) – Avkjøl dem, Under rennende vann – Skrell dem og del dem i to |
2 Fjern frøene fra chilien – Hakk chili, hvitløk og persille – Rasp osten |
3 Lag fyllet: – Fjern eggeplommen fra de halve eggene, Vær forsiktig så du ikke skader eggehviten. bruk gjerne en teskje – Trykk dem gjennom en sil ned i en bolle/skål – Tilsett majones, ost, chili og persille – Bland godt, og – Smak til med salt og pepper |
4 Ha fyllet tilbake i eggehvitene |
5 Legges opp eventuelt opp på friske salatblader – Dekkes med plast og settes kaldt frem til servering |

Flere oppskrifter på fylte egg:
