Salat med crabsticks og scampi er en skikkelig god middagssalat. Jeg bruker å spise den uten dressingen, for salaten er så saftig og god i seg selv. Hvis jeg lager salaten før jeg får besøk lager jeg dressing som jeg serverer ved siden av for de som ønsker det.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | 15 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Egg |
| ¼ | Isbergsalat |
| 1 bx | Mais |
| 1 | Avokado |
| 1 bx | Asparges |
| 7 | Reddiker |
| ¼ | Agurk |
| 2 | Tomater |
| 250 g | Scampi (kokte) |
| 100 g | Crabsticks |
Dressing (Valgfritt):
| 2 ss | Olje (oliven) |
| 1 ss | Sitronsaft |
| ¼ – ½ t | Salt |

Slik gjør du:
| 1 Kok eggene harde 10 min. |
| 2 Lag dressingen: – Bland sammen olje og sitron – Smak til med salt |
| 2 Skjær opp grønnsakene, og – – Tøm av væsken på mais og asparges – Skjær crabstickene i 3 |
| 3 Bland sammen grønnsaker, scampi og crabsticks – Hell eventuelt dressingen over, og – Bland sammen |
| 4 Skrell eggene og skjær dem i båter – Pynt salaten med eggebåter |

