Denne oppskriften på panna cotta har Matcha-te pulver i seg. Det blir en litt anderledes panna cotta men utrolig god. Det beste av alt er at den blir skikkelig julete med sin grønne farge. Hvis man pynter litt med røde bær og hvit krem – blir dette verdens fineste juledessert.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
6 | 10 min. + 4 timer i kjøleskap | Enkel |
Ingredienser:
3 plater | Gelatin |
3 dl | Melk |
3 dl | Kremfløte |
1 ss | Matcha-pulver |
1 ts | Vaniljesukker |
50 g | Sukker |
Pynt (valgfritt):
1 ss | Pistasjnøtter (hakket) |
12 | Jordbær/bringebær (delte) |
1 dl | Kremfløte (pisket) |

Slik gjør du:
1 Legg gelatinen i kaldt vann |
2 Ha melk, fløte, vaniljesukker, matchapulver og sukker i en kasserolle – Kok opp |
3 Ta kasserollen av plata, og -Rør inn gelatinen |
4 Fordel blandingen i 6 porsjonsformer |
5 Sett formene i kjøleskap Ca. 4 timer |
6 Hvis den skal snues Løsne den forsiktig rundt kanten før den hvelves på serveringsfat Pynt eventuelt med friske nøtter, bær og/eller en kremtopp |
