Juestemning med – Grønn matcha panna cotta

Denne oppskriften på panna cotta har Matcha-te pulver i seg. Det blir en litt anderledes panna cotta men utrolig god. Det beste av alt er at den blir skikkelig julete med sin grønne farge. Hvis man pynter litt med røde bær og hvit krem – blir dette verdens fineste juledessert.

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
610 min. + 4 timer i kjøleskapEnkel

Ingredienser:

3 platerGelatin
3 dlMelk
3 dlKremfløte
1 ssMatcha-pulver
1 tsVaniljesukker
50 gSukker

Pynt (valgfritt):

1 ssPistasjnøtter (hakket)
12Jordbær/bringebær (delte)
1 dlKremfløte (pisket)

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Legg gelatinen i kaldt vann
2 Ha melk, fløte, vaniljesukker, matchapulver og sukker i en kasserolle  
– Kok opp
3 Ta kasserollen av plata, og
-Rør inn gelatinen
4 Fordel blandingen i 6 porsjonsformer
5 Sett formene i kjøleskap
Ca. 4 timer
6 Hvis den skal snues Løsne den forsiktig rundt kanten før den hvelves på serveringsfat
Pynt eventuelt med friske nøtter, bær og/eller en kremtopp

Matcha Panna cotta Ingredienser: 3 plater Gelatin 3 dl Melk 3 dl Kremfløte 1 ss Matcha-pulver 1 ts Vaniljesukker 50 g Sukker Pynt (valgfritt): 1 ss Pistasjnøtter (hakket) 12 Jordbær/bringebær (delte) 1 dl Kremfløte (pisket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s