Desember og jeg baker knekkebrød med frø og kjerner til jul

I dag baker jeg knekkebrød med frø og kjerner. Det er gode knekkebrød å spise i julen. Passeer utmerket til frokosten, som snack og ikke minst sammen med ulike oster. Skikkelig gode knekkebrød er det!

Tante Torils Knekkebrød Ingredienser 2 dl Havregryn 4 dl Rugmel (grov) 2 dl Solsikkefrø 1 dl Linfrø 1 dl Sesamfrø 1 dl Gresskarfrø 1 ss Salt 2 ts Sukker 7 dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2 brett70 min.Enkel

Tante Torils Knekkebrød Ingredienser 2 dl Havregryn 4 dl Rugmel (grov) 2 dl Solsikkefrø 1 dl Linfrø 1 dl Sesamfrø 1 dl Gresskarfrø 1 ss Salt 2 ts Sukker 7 dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

2 dlHavregryn
4 dlRugmel (grov)
2 dlSolsikkefrø
1 dlLinfrø
1 dlSesamfrø
1 dlGresskarfrø
1 ssSalt
2 tsSukker
7 dlVann

Tante Torils Knekkebrød Ingredienser 2 dl Havregryn 4 dl Rugmel (grov) 2 dl Solsikkefrø 1 dl Linfrø 1 dl Sesamfrø 1 dl Gresskarfrø 1 ss Salt 2 ts Sukker 7 dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tips! Disse knekkebrødene passer utrolig godt som en vertinnegave eller som en liten julegave sammen med litt ost e.l.

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180°C Varmluft
– Legg bakepapir på 2 stekeplater
2 Bland alle ingrediensene til en LØS deig
3 Fordel deigen jevnt på stekeplaten
– Buk gjerne slikkepott eller stekespader for å få det jevnt
– Rut opp passe knekkebrødstørrelser
4 Sett begge platene i ovnen, og – Stek i 40 min
– Åpne stekovnsdøra og stek i ytterligere 10 min.
– Lukk stekovnsdøra og stek i 10 min. til
5 Knekkebrødet tas av bakepapiret etter steking, og
– Avkjøles på rist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s