I dag baker jeg knekkebrød med frø og kjerner. Det er gode knekkebrød å spise i julen. Passeer utmerket til frokosten, som snack og ikke minst sammen med ulike oster. Skikkelig gode knekkebrød er det!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 brett | 70 min. | Enkel |

Ingredienser:
2 dl | Havregryn |
4 dl | Rugmel (grov) |
2 dl | Solsikkefrø |
1 dl | Linfrø |
1 dl | Sesamfrø |
1 dl | Gresskarfrø |
1 ss | Salt |
2 ts | Sukker |
7 dl | Vann |

Tips! Disse knekkebrødene passer utrolig godt som en vertinnegave eller som en liten julegave sammen med litt ost e.l.
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 180°C Varmluft – Legg bakepapir på 2 stekeplater |
2 Bland alle ingrediensene til en LØS deig |
3 Fordel deigen jevnt på stekeplaten – Buk gjerne slikkepott eller stekespader for å få det jevnt – Rut opp passe knekkebrødstørrelser |
4 Sett begge platene i ovnen, og – Stek i 40 min – Åpne stekovnsdøra og stek i ytterligere 10 min. – Lukk stekovnsdøra og stek i 10 min. til |
5 Knekkebrødet tas av bakepapiret etter steking, og – Avkjøles på rist |


