«Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen» av Kory Merritt og kjøleskapsgrøt med bringebærsmak

I de siste dagene har vi lest og kost oss med «Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen» som er skrevet og illustrert av Kory Merritt. Det er den andre boka i serien «Det fins ikke monstre», men den kan helt fint leses uavhengig av den første.

Hvis du ønsker å hoppe rett til oppskriften på Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak , TRYKK HER!

Merritt, Kory (2023) «Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen», Vigmostad Bjørke og Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak Ingredienser: 1 dl Melk 2 dl Yoghurt med bringebærsmak 4 -6 ss Havregryn 1 Banan (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

I «Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen» av Kory Merritt møter vi de hemmelige agentene Karo Bomba og Levi Galante fra HODELUS. Plutselig en dag dukker det opp uforklarlige snømenn i Bekkeblomholm, og en snøstorm er på vei. Er det bare noen pøbler som har det artig med dem eller er det Boojum igjen? …

Merritt, Kory (2023) «Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen», Vigmostad Bjørke og Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak Ingredienser: 1 dl Melk 2 dl Yoghurt med bringebærsmak 4 -6 ss Havregryn 1 Banan (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

«Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen» av Kory Merritt er en spennende og fantasifull grøsser for barn som har lært å lese selv. Boka er vekselsvis tekst, notater og tegneserie (filmopptak). Teksten er stort sett stor og lett lesbar, og den varierer i font. Det gjør at ikke bare historien skaper leselyst og fremstår som spennende, men siden også fremstillingsmåten er såpass varierende gir det barnet lyst til å lese videre. Illustrasjonene av Merrit skaper fremdrift i historien, og selv om barnet ikke greier å lese alle ordene, er bildene der til hjelp for å forstå helheten. «Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen» av Kory Merri er ei spennende horror bok, som fenger og skaper masse leseglede for unge lesere. Vi triller et godt terningkast 5.

Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak

Kjøleskapsgrøt er en enkelt og grei frokostgrøt, som ordner seg selv, mens du sover, eller leser en skikkleig horrorstory: Rør sammen – la stå – nyt! Enklere blir det ikke 🙂

Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak Ingredienser: 1 dl Melk 2 dl Yoghurt med bringebærsmak 4 -6 ss Havregryn 1 Banan (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
25 minEnkel

Ingredienser:

1 dlMelk
2 dlYoghurt med bringebærsmak
4 -6 ssHavregryn
1 Banan (valgfritt)

Tips! Tilsett mer havregryn om du vil ha grøten tykkere, til sett mindre hvis du vil ha grøten tynnere.

Slik gjør du:

1 Rør sammen melk, yoghurt og havregryb
– Fordel dem i porsjonsglass eller -boller
– Settes i kjøleskap natta over (dvs minst 6 timer)
2 Topp med skivet fersk banan
– Server

Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak Ingredienser: 1 dl Melk 2 dl Yoghurt med bringebærsmak 4 -6 ss Havregryn 1 Banan (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Generelle opplysninger om dagens bok:

Merritt, Kory (2023) «Det fins ikke monstre – Den hjemsøkte skolen», Vigmostad Bjørke og Kjøleskapsgrøt med bringebærsmak Ingredienser: 1 dl Melk 2 dl Yoghurt med bringebærsmak 4 -6 ss Havregryn 1 Banan (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s