Dette er en salat med masse godt i. Den er virkelig god, og kan serveres som en forrett i et middagselskap. Den kan også spises som en hovedrett, gjerne sammen med brød (Farmors myke loff).

Ingredienser:
Blandet salat | |
Gulrot (kokt eller rå) | |
Agurk | |
Cherry tomater | |
Egg (kokte) | |
Laks (kokt eller stekt) | |
Reker | |
Rogn fra ishavsrøye/lodderogn |
TIPS! Du kan bruke rester av laks i denne salaten, eller du kan koke og avkjøle laksen
Dressing:
2 dl | Rømme |
2 ss | Majones |
1 ts | Sennep |
½ ts | Søt chilisaus |
2 ss | Rødløk (finhakket) |
2 ss | Dill (finhakket) |
2 ts | Sitronskall (finraspet) |
Salt, pepper, sitronsaft |

Slik gjør du:
1 Bland sammen dressingen: Rømme Majones Sennep Søt chilisaus Rødløk (finhakket) Dill (finhakket) Sitronskall (finraspet) – Smakt til med salt og pepper – Bland inn rekene |
2 Kok eggene harde ca. 10 min. – Skrell dem, og – Del dem i båter |
3 Rens og vask gulroten – Rasp den Eller kok den og skjær den i skiver |
4 Del cherry tomatene i to eller fire |
5 Legg laks, salat, tomat, agurk og gulrot pent på fat – Legg på litt dressing med reker – Pynt med egg og ishavskaviar |
6 Serveres sammen med brød – Farmors myke loff |
Tilbehør:
