Bulgur med grønnsaker er en kjapp og god vegetarrett.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | Enkelt |
Ingredienser:
| 2 dl | Bulgur |
| Buljong | |
| 5 dl | Wokgrønnsaker |
| 1 ts | Karri |
| ½ ts | Spisskummen |
| Olje (nøytral) |
Tilbehør:
| 1 dl | Yoghurt (naturell) |
| Mynte (vakgfritt) |
Slik gjør du:
| 1 Kok bulguren etter anvisningen på pakken, Men bruk 1 (eller 2) buljongterning istedenfor salt |
| 2 Gi wokgrønnsakene et raskt oppkok, og – Renn av vannet |
| 3 Sett woken på en middels varm plate – Ha oljen i woken, – Tilsett karri og spisskummen – La det surre til det begynner å dufte krydder (Ca. 1 – 2 min.) – Tilsett grønnsakene og bulguren – Bland godt, og – La det bli gjennomvarmt |
| 4 Bland yoghurt med hakete mynteblader |
| 5 Server bulguren og topp med youghurten |

