Sjokoladekjeks til kaffen

Dette er skikkelig gode Sjokoladekjeks . Enkle å lage, gode å spise

Sjokoladekjeks Ingredienser: 225 g Smør (romtemperert) 1 ¼ dl Sukker (hvitt) 2 ½ dl Sukker (brunt) 2 ts Vaniljesukker 2 Egg 5 dl Hvetemel 1 ¼ dl Kakaopulver 1 ts Natron

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
36100 min.Enkel

Ingredienser:

225 gSmør (romtemperert)
1 ¼ dlSukker (hvitt)
2 ½ dlSukker (brunt)
2 tsVaniljesukker
2Egg
5 dlHvetemel
1 ¼ dlKakaopulver
1 tsNatron

Sjokoladekjeks Ingredienser: 225 g Smør (romtemperert) 1 ¼ dl Sukker (hvitt) 2 ½ dl Sukker (brunt) 2 ts Vaniljesukker 2 Egg 5 dl Hvetemel 1 ¼ dl Kakaopulver 1 ts Natron

Slik gjør du:

1 Visp smør sukker, og vaniljesukker til det er lyst og luftig
– Tilsett eggene, og bland
– Tilsett mel, kakao og natron
– Visp til alt er blandet
2 Pakk deigen inn i plast, og
– La den hvile i kjøleskapet i minst 60 min.
Eller over natta
3 Sett ovnen på 180 grader, og
– Legg bakepapir på stekeplater
4 Rull deigen til baller på ca  1 ½ – 2 ½ cm i diameter
– Sett ballene på stekebrettene
– Trykk dem litt ned
5 La dem steke i ca. 10 min
6 La dem avkjøle på stekebrettet i ca 5 min,
Før de overføres til rist for å avkjøles helt

Oppbevares i en luft tett boks i inntil 14 dager! (hvis du klarer å ikke spise dem før da)

Sjokoladekjeks Ingredienser: 225 g Smør (romtemperert) 1 ¼ dl Sukker (hvitt) 2 ½ dl Sukker (brunt) 2 ts Vaniljesukker 2 Egg 5 dl Hvetemel 1 ¼ dl Kakaopulver 1 ts Natron

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s