Havregrynspannekaker er et godt til frokost på late dager, hvor man vil ha noe ekstra godt til frokost.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 15 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 3 dl | Hvetemel |
| 1 dl | Havregryn |
| 2 ts | Bakepulver |
| 1 | Egg |
| 3 dl | Melk |
Slik gjør du:
| 1 Bland sammen alle ingrediensene Til en klumpfri røre |
| 2 Sett stekepannen på middels varme, og – Smelt litt smør (ca ½ ts) – Legg 1 ss av røren utover pannen Du kan steke flere i sammen slengen, men antallet avhenger av hvor stor panne du har – Når pannekaken har satt seg, og Det bobler på oversiden – Snu pannekaken og – Stek omtrent like lenge på andre siden – Gjenta til du ikke har mer røre igjen |
| 3 Serveres varme (i stabel) med blåbærsyltetøy |

Hvis du heller ønsker oppskriften på andre typer pannekaker, så finner du et utvalg her:




