5. desember – Lørdagsfrokost med Havregrynspannekaker

Havregrynspannekaker er et godt til frokost på late dager, hvor man vil ha noe ekstra godt til frokost.

Havregrynspannekaker Ingredienser: 3 dl Hvetemel 1 dl Havregryn 2 ts Bakepulver 1 Egg 3 dl Melk

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
215 min.Enkel

Ingredienser:

3 dlHvetemel
1 dlHavregryn
2 tsBakepulver
1Egg
3 dlMelk

Slik gjør du:

1 Bland sammen alle ingrediensene
Til en klumpfri røre
2 Sett stekepannen på middels varme, og
– Smelt litt smør (ca ½ ts)
– Legg 1 ss av røren utover pannen
Du kan steke flere i sammen slengen, men antallet avhenger av hvor stor panne du har
– Når pannekaken har satt seg, og
Det bobler på oversiden
– Snu pannekaken og
– Stek omtrent like lenge på andre siden
– Gjenta til du ikke har mer røre igjen
3 Serveres varme (i stabel) med blåbærsyltetøy

Havregrynspannekaker Ingredienser: 3 dl Hvetemel 1 dl Havregryn 2 ts Bakepulver 1 Egg 3 dl Melk

Hvis du heller ønsker oppskriften på andre typer pannekaker, så finner du et utvalg her:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s