Grillspyd med biff, tomat og paprika er skikkelig godt som en tapas rett, eller rett og slett en liten salat.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6-8 | 2 timer 30 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 3 ss | Vin (hvit) |
| 2 ss | Olje (oliven) |
| 3 fedd | Hvitløk (finhakket) |
| 1 | Appelsin (hakket) |
| 450 g | Roastbiff (rått – skjært i terninger) |
| 450 g | Sølvløk |
| 2 | Paprika (oransje – i biter) |
| 225 g | Cherrytomater |
| Salt og pepper | |
| Grillspyd |

Slik gjør du:
| 1 Skjær kjøttet i terninger |
| 2 Bland sammen vin, olje, hvitløk og appelsinsaft i dobbel plastpose – Krydre med salt og pepper – Legg i kjøttbitene – Knyt for og – Legges i kjøleskapet i 2-8 timer – Snu gjerne på posen noen ganger |
| 3 Hvis du bruker trepinner som grillspyd – Legg dem i vann, og – La dem ligge i 30-60 min |
| 4 Skjær paprikaen i biter |
| 5 Renn marinaden av kjøttet |
| 6 Lag grillspydene: – Tre på kjøtt, paprika, løk og paprika – Gjenta slik at det blir to av hvert pr. spyd |
| 7 Varm grillen |
| 8 Grill spydene i ca. 10 min., eller Til kjøttet er passe gjennomstekt Vend spydene innimellom og gjerne pensle med marinaden |
| 9 Legg spydene over på varme serveringsfat, – Server umiddelbart |


