Små vannbakkels som sprøytes med vaniljekrem eller deles i to med vaniljekrem i midten. – Skikkelig digg (som kidsa ville ha sagt)!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 15-20 | 60 min. | Middels |
Ingredienser:
| 4 ½ ss | Smør |
| 3 dl | Vann |
| 3 dl | Hvetemel |
| 4-5 | Egg |
Tips! Disse tåler å fryses, så du kan bake dobbel porsjon, fylle dem med vaniljekrem og legg de som ikke spises i fryseren!

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 200 grader, og – Legg bakepapir på en stekeplate – Tegn en sirkel på omtrent 24 cm |
| 2 Kok opp smør og vann |
| 3 Rør hvetemelet godt inn i vannet |
| 4 Ta kjelen av plata, og – Arbeid eggene godt inn, NB! ett om gangen |
| 5 Ha deigen i en sprøytepose, og – Sprøyt ut små vannbakkels |
| 6 Stekes i ca 20 minutter NB! ikke åpne ovnsdøra, og helst ikke hopp ved siden av stekeovnen |
| 7 Avkjøles på rist |
| 8 Lag vaniljekrem – for oppskrift, trykk HER |
| 9 Deles i 2 og – Fylles med vaniljekrem eller sprøytes med vaniljekrem |
Alternativer:



