I dag er det eggets dag, og da må man jo virkelig markere dagen. Derfor ble det squash- rundstykker med avokado toppet med posjerte egg til frokost i dag. Å posjere eggene på denne måten er utrolig enkelt og det går like fort å posjere tre egg som ett. Du kan se hvordan jeg gjør det lengre ned i innlegget (eller du kan se hvordan jeg gjør det ved å trykk HER).

Ingredienser:
| Egg | |
| Eddik (eplecider) | |
| Avokado | |
| Brødskiver eller Squash-rundstykker ( for oppskrift, trykk HER) |
Slik gjør du:
| 1 Ha vann i en kasserolle, – Kok opp – Ha litt eddik på et fat |

| 2 Knekk et (eller flere) egg i eddiken – Hel litt eddik over og – La det/dem ligge i 10-15 sek. |

Tips! Du kan posjere flere egg samtidig, men pass da på at eggehvitene ikke renner sammen i eddiken.
| 3 Slå ned varmen på vannet Det skal ikke fosskoke – Hell i egget/eggene |
| 4 La det/dem småkoke i ca 3 min. |
| 5 Ta opp med hullsleiv eller skje |
| 6 Skjær avokadoen i skiver og – Legg dem på brødskiver eller Squash-rundstykker – Toppes med posjert egg |



