I dag er det eggets dag, og da må man jo virkelig markere dagen. Derfor ble det squash- rundstykker med avokado toppet med posjerte egg til frokost i dag. Å posjere eggene på denne måten er utrolig enkelt og det går like fort å posjere tre egg som ett. Du kan se hvordan jeg gjør det lengre ned i innlegget (eller du kan se hvordan jeg gjør det ved å trykk HER).

Ingredienser:
Egg | |
Eddik (eplecider) | |
Avokado | |
Brødskiver eller Squash-rundstykker ( for oppskrift, trykk HER) |
Slik gjør du:
1 Ha vann i en kasserolle, – Kok opp – Ha litt eddik på et fat |

2 Knekk et (eller flere) egg i eddiken – Hel litt eddik over og – La det/dem ligge i 10-15 sek. |

Tips! Du kan posjere flere egg samtidig, men pass da på at eggehvitene ikke renner sammen i eddiken.
3 Slå ned varmen på vannet Det skal ikke fosskoke – Hell i egget/eggene |
4 La det/dem småkoke i ca 3 min. |
5 Ta opp med hullsleiv eller skje |
6 Skjær avokadoen i skiver og – Legg dem på brødskiver eller Squash-rundstykker – Toppes med posjert egg |