Posjerte egg med avokado på eggets dag

I dag er det eggets dag, og da må man jo virkelig markere dagen. Derfor ble det squash- rundstykker med avokado toppet med posjerte egg til frokost i dag. Å posjere eggene på denne måten er utrolig enkelt og det går like fort å posjere tre egg som ett. Du kan se hvordan jeg gjør det lengre ned i innlegget (eller du kan se hvordan jeg gjør det ved å trykk HER).

Posjert egg med avokado Ingredienser Egg Eddik (eplecider) Avokado Godt brød https://heidisboble.no/ @heidisboble
Posjert egg på avokado og squash rundstykke

Ingredienser:

 Egg
 Eddik (eplecider)
Avokado
Brødskiver eller Squash-rundstykker ( for oppskrift, trykk HER)

Slik gjør du:

1 Ha vann i en kasserolle,
– Kok opp
– Ha litt eddik på et fat

Ingredienser Egg Eddik (eplecider) https://heidisboble.no/ @heidisboble

2 Knekk et (eller flere) egg i eddiken
– Hel litt eddik over og
– La det/dem ligge i 10-15 sek.

Ingredienser Egg Eddik (eplecider) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tips! Du kan posjere flere egg samtidig, men pass da på at eggehvitene ikke renner sammen i eddiken.

3 Slå ned varmen på vannet
Det skal ikke fosskoke
– Hell i egget/eggene

4 La det/dem småkoke i ca 3 min.
5 Ta opp med hullsleiv eller skje
6 Skjær avokadoen i skiver og
– Legg dem på brødskiver eller Squash-rundstykker
– Toppes med posjert egg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s