Giveway på INSTA – hvor en kan vinne en personlig almanakk eller mixbok

Hvis du ønsker å hoppe rett til oppskriften på hvit kake med smak av mandel – Trykk HER

Hvis du ønskeroppskriften på gresskarlatte – trykk HER

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du også ønsker å kjøpe en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november 2021.

For noen dager siden fortalte jeg at jeg har vært så heldig å få lage min egen mixbok hos @personligalmanakk. Og ikke minst at jeg har fått en verdikode pålydende 450 kroner, som jeg legger ut som GIVEWAY på INSTAGRAM @heidisboble.no i dag. Den heldige vinneren trekkes søndag 20 november.

Slik kan du delta på INSTAGRAM:

1. Følg @heidisboble og @personligalmanakk
​2. Lik innlegget og kommenter hvorfor du ønsker en almanakk
​3. Tagg to venner som også burde ha en Personlig Almanakk

Hvis du ikke vinner, men ønsker deg en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN, da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november.

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk OG Hvit kake med smak av mandel Ingredienser: 400 g Mel (ca 6 ½ dl) 4 ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 200 g Smør 300 g Sukker (ca 3 ½ dl) 2 ½ dl Melk 1 ts Mandelekstrakt 4 Eggehviter (160 g) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Mixboka mi heter selvfølgelig “Heidisboble mixbok”. Siden jeg blogger aller mest om mat og bøker lagde jeg min mixbok slik at den hovedsakelig er rettet inn på mat, bøker og bloggen min. Derfor har jeg masse herlige sider og lister for planlegging av blogginnlegg, menyer, middager, utvikling av oppskrifter mm.

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du også ønsker å kjøpe en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november 2021.

I tillegg har jeg mange sider for bøker som jeg ønsker å lese, og hvor jeg kan gjøre notater mens jeg leser. I tillegg har jeg lagt inn kreative planleggingssider for mine kommende håndarbeidsprosjekter (så vi får se hva som skjer på den fronten), og noen psykiskhelse sider, som jeg allerede nå ser at jeg har alt for få av og litt oppryddingssider. Jeg gleder meg allerede til å ta boka skikkelig i bruk.

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble

Hvit kake med smak av mandel

Hvit kake med smak av mandel, er laget med eggehviter som er pisket til marengs og den er smaksatt med mandelekstrakt (NB! ikke mandelessens). Det gjør at det er en lett og luftig kake som smaker mandel.

Hvit kake med smak av mandel  Ingredienser:  400 g	Mel (ca 6 ½ dl) 4 ts	Bakepulver 2 ts	Vaniljesukker  200 g	Smør  300 g	Sukker (ca 3 ½ dl) 2 ½ dl	Melk  1 ts	Mandelekstrakt  4 	Eggehviter (160 g) 	 https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
12-1540 minEnkel

Ingredienser:

400 gMel (ca 6 ½ dl)
4 tsBakepulver
2 tsVaniljesukker
200 gSmør
300 gSukker (ca 3 ½ dl)
2 ½ dlMelk
1 tsMandelekstrakt (ikke essens)
4Eggehviter (160 g)

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk OG Hvit kake med smak av mandel Ingredienser: 400 g Mel (ca 6 ½ dl) 4 ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 200 g Smør 300 g Sukker (ca 3 ½ dl) 2 ½ dl Melk 1 ts Mandelekstrakt 4 Eggehviter (160 g) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 175 grader
– Legg bakepapir i bunnen av en (stor) langpanne
Den som fulgte med stekeovnen
Ca 35 x 25 cm
– Smør kantene som ikke dekkes av bakepapiret
3 Sikt sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
– Gjenta gjerne tre ganger
4 Pisk smøret og 200 g sukker lyst og luftig
5 Rør inn mandelekstrakten inn i melka, og
– Rør inn melk og hvetemel i kakerøra
Litt om gangen og pass på at alt er rørt inn før du tilsetter mer
6 Pisk eggehvitene til marengs
Tilsett 100 g sukker gradvis mens du pisker til marengs
Pisk til marengsen er myk men holder formen
7 Vend marengsen inn i kakerøra
8 Fordel røra i langpanna
9 Stekes i ca 15 min til den er gjennomstekt
10 La kaka stå 10 min i forma, før den
– Hvelves
11 Skjær i passende biter og server

Hvit kake med smak av mandel Ingredienser: 400 g Mel (ca 6 ½ dl) 4 ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 200 g Smør 300 g Sukker (ca 3 ½ dl) 2 ½ dl Melk 1 ts Mandelekstrakt 4 Eggehviter (160 g) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Gresskarlatte

På flyplassen i Alicante, hadde Starbucks en gang tilbud på PUMPKIN SPICE LATTE. Selvfølgelig måtte jeg smake på denne klassikeren som man både ser på filmer og leser om i bøker, og jeg ble litt hekta. Heldigvis hang oppskrift ved disken, og jeg kunne ikke dy meg og tok selvfølgelig bilde av den. Jeg har endret litt på fremgangsmåten, som passer bedre for meg, og jeg bruker 1 sukett isteden for honning.

Gresskarpailatte - Starbucks sin oppskrift PUMPKIN SPICE LATTE … WITHOUT PUMPKIN (Starbucks) Ingredienser Kaffe (varm) 2 ts Honning ½ ts Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) 2 dl Melk (varm) Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften. Topping (valgfritt): 1 knivsodd Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
13 minEnkel

Ingredienser:

 Kaffe (varm)
2 tsHonning (eller 1 sukett)
½ tsGresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER)
2 dlMelk (varm)

Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften.

Topping (valgfritt):

1 knivsoddGresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER)

Gresskarpailatte - Starbucks sin oppskrift PUMPKIN SPICE LATTE … WITHOUT PUMPKIN (Starbucks) Ingredienser Kaffe (varm) 2 ts Honning ½ ts Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) 2 dl Melk (varm) Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften. Topping (valgfritt): 1 knivsodd Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) PUMPKIN SPICE LATTE … WITHOUT PUMPKIN (starbucks) Ingredienser Kaffe (varm) 2 ts Honning ½ ts Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER) 2 dl Melk (varm) Tips! Du kan bruke den kaffen du ønsker i denne oppskriften. Topping (valgfritt): 1 knivsodd Gresskarpai-krydder (for oppskrift trykk HER)

Slik gjør du:

1 Ha krydder og honning i en stor kopp  
– Tilsett kaffen
– Rør ut krydderblandingen og honningen
2 Varm melken
Hvis du vil kan du steame den eller piske den luftig
3 Hell den varme melken over kaffen
– Strø eventuelt (bitte) litt av krydderblandingen over
4 Nytes varm

MIXBOK fra Personlig Almanakk™ @personligalmanakk #personligalmanakk https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du også ønsker å kjøpe en #personligalmanakk kan du bruke koden SUPERPLAN da får du 10 % rabatt på et helt kjøp. Koden er gyldig tom 30. november 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s