Dampede buns fylt med Char Sui, gulrot- og kålerabisalat og wasbimajones

Char sui fylt i dampede asiatiske buns er utrolig godt. Det tar litt tid å lage det, men det er absolutt verdt innsatsen når det kommer på bordet. Dette er mat som egner seg godt til middager, hvor man har god tid og kan sitte og spise, prate og bare nyte maten og det å være sammen.

For å hoppe rett til oppskriften på Wasabimajones, trykk HER

Char Sui med wasabimajones i dampede buns – for oppskrift på de ulike elementene, trykk på linkene nedenfor:

Char Sui – Ovnsstekt svinefillet  Ingredienser  700 g	Svinefilet 4 fedd	Hvitløk (finhakket) 3 cm	Ingefær (skrelt og finhakket) 4 ss	Ketchup 4 ss	Hoisin saus 2 ½ ss	Sukker (brunt) 2 ss	Soya saus (mørk) 2 ss	Soyasaus (søt) 2 ss	Eddik (sushi) 2 ss	Olje (nøytral)

Wasabimajones

Wasabimajones  Ingredienser: 1 	Egg  2 ts	Wasabi 1 ts 	Sennep  1 ts 	Salt  1 ts 	Sukker  1 ts 	Sitronsaft (presset) 2 dl 	Rapsolje  0,2 dl 	Olivenolje    	Eventuelt smak til med pepper og mer salt
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
  4 – 6   5 min   Enkel

Ingredienser:

1 Egg (romtempererte)
2 ts Wasabi
1 ts Sennep
1 ts Salt
1 ts Sukker
1 ts Sitronsaft (presset)
2 dl Rapsolje
0,2 dl Olivenolje
  Eventuelt smak til med pepper og mer salt

Slik gjør du:

Ha egg, Wasabi, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder
(som passer til stavmikseren)
Tilsett oljen
Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen)
Slå på stavmikseren, og trekk den forsiktig oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen
Ha majonesen i ei skål og server!

Tips! Hvis du ikke lyst til å lage majonesen selv, kan du blande 2 ts Wasabi, med 12 ss majones.

Wasabimajones Ingredienser: 1 Egg 2 ts Wasabi 1 ts Sennep 1 ts Salt 1 ts Sukker 1 ts Sitronsaft (presset) 2 dl Rapsolje 0,2 dl Olivenolje Eventuelt smak til med pepper og mer salt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s