Char sui fylt i dampede asiatiske buns er utrolig godt. Det tar litt tid å lage det, men det er absolutt verdt innsatsen når det kommer på bordet. Dette er mat som egner seg godt til middager, hvor man har god tid og kan sitte og spise, prate og bare nyte maten og det å være sammen.
For å hoppe rett til oppskriften på Wasabimajones, trykk HER



Char Sui med wasabimajones i dampede buns – for oppskrift på de ulike elementene, trykk på linkene nedenfor:





Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
1 | Egg (romtempererte) |
2 ts | Wasabi |
1 ts | Sennep |
1 ts | Salt |
1 ts | Sukker |
1 ts | Sitronsaft (presset) |
2 dl | Rapsolje |
0,2 dl | Olivenolje |
Eventuelt smak til med pepper og mer salt |
Slik gjør du:
Ha egg, Wasabi, sennep, salt, sukker, sitronsaft i en smal sylinder (som passer til stavmikseren) |
Tilsett oljen |
Sett i stavmikseren (helt ned til bunnen) |
Slå på stavmikseren, og trekk den forsiktig oppover, når du når toppen kjør den raskt ned og så raskt opp igjen |
Ha majonesen i ei skål og server! |
Tips! Hvis du ikke lyst til å lage majonesen selv, kan du blande 2 ts Wasabi, med 12 ss majones.
