Frokostfavoritt – Knekkebrød

Oppskriften på disse knekkebrødene fikk jeg for mange år siden av en av mine yndlings svigerinner, og hjemme hos oss går disse knekkebrødenerett og slett under navnet Tante Torils knekkebrød. Dette er kanskje de knekkebrødene jeg baker oftest av alle, for de er utrolig gode.

Tante Torils Knekkebrød Ingredienser 2 dl Havregryn 4 dl Rugmel (grov) 2 dl Solsikkefrø 1 dl Linfrø 1 dl Sesamfrø 1 dl Gresskarfrø 1 ss Salt 2 ts Sukker 7 dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2 brett70 min.Enkel

Tante Torils Knekkebrød Ingredienser 2 dl Havregryn 4 dl Rugmel (grov) 2 dl Solsikkefrø 1 dl Linfrø 1 dl Sesamfrø 1 dl Gresskarfrø 1 ss Salt 2 ts Sukker 7 dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

2 dlHavregryn
4 dlRugmel (grov)
2 dlSolsikkefrø
1 dlLinfrø
1 dlSesamfrø
1 dlGresskarfrø
1 ssSalt
2 tsSukker
7 dlVann

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180°C Varmluft
– Legg bakepapir på 2 stekeplater
2 Bland alle ingrediensene til en LØS deig
3 Fordel deigen jevnt på stekeplaten
– Buk gjerne slikkepott eller stekespader for å få det jevnt
– Rut opp passe knekkebrødstørrelser
4 Sett begge platene i ovnen, og – Stek i 40 min
– Åpne stekovnsdøra og stek i ytterligere 10 min.
– Lukk stekovnsdøra og stek i 10 min. til
5 Knekkebrødet tas av bakepapiret etter steking, og
– Avkjøles på rist

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s