I går måtte vi avslutte fordi det begynte å regne. Men i dag fikk vi malt ferdig de siste flekkene, før dagens etappe ble påbegynt. Vi la overbordene og fikk et polkastripet hus.
For å hoppe rett til oppskriften på egg og pølse i porsjonsformer – trykk HER

Datteren mente det hadde vært skikkelig kult å beholde huset slik. Hun fikk ikke medhold, og vi rakk akkurat å male veggen før vi tok kvelden. Så nå er halve veggen ferdig, – den mangler kun andre strøk med maling.

Det blir skikkelig godt å få hele veggen skiftet, selv om vi ikke ser så veldig stor forskjell (enda). Men det er i morgen at det spennende begynner ….
Dette er en skikkelig enkel og god frokostrett, uansett om en skal restaurerer vegger eller ikke.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
100-150 g | Pølse |
1 ss | Smør |
4 | Egg |
½ – 1 ts | Salt |
¼ – ½ ts | Pepper |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 175 grader – Sett langpannen i nederste rille – Kok opp vann, og – Hell vannet i langpannen |
2 Smør porsjonsformer godt |
3 Skjær den pølsen(e) i småbiter |
4 Fordel pølsebitene i de smurte formene – Hell i eggene Ett i hver form – Dryss over salt og pepper |
5 Sett formene i langpannen, og – La dem steke i 12-15 min Hviten skal være så vidt stivnet, mens plommen skal være flytende |
