Denne “Eple- og karmellpudding” er skikkelig god. Den kan lages i crockpot eller i en slowcooker. En blander raskt sammen ingrediensene, har alt i crockpoten, og der står den og godgjør seg i 3 timer. Fantastisk enkelt, men farlig godt.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 3 timer 15 min. | Enkel |



Ingredienser:
| 1 ss | Olje |
| 200 g | Sukker (mykt, brunt) |
| 200 g | Smør |
| 3 | Egg |
| 200 g | Hvetemel |
| 2 ts | Bakepulver |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 2 | Epler (renset, og i biter) |
Karamellsaus:
| 3 dl | Eplejuice |
| 100 g | Sirup |
| 100 g | Sukker (brunt) |
Tilbehør (valgfritt):
| Vaniljeis eller – saus |
Tips! du kan bruke en vanlig trykkkoker, eller en slowkoker også til denne oppskriften, hvis du ikke har en crockpot
Slik gjør du:
| 1 Smør crockpot-skåla med oljen |
| 2 Rensk eplene og – Skjær dem i mindre biter Ca 3-4 cm |
| 3 Pisk smør og sukker hvitt – Tilsett eggene Ett om gangen og – Pisk godt imellom hvert egg – Pips inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker – Rør inn eplebitene |
| 4 Hell røren i crockpot-skåla – Fordel den jevnt utover Så bunnen ikke vises |
| 5 Lag sausen: – Ha eplesirup, sirup og sukker i en kasserolle – Kok forsiktig opp Mens du rører hele tiden – Ta sausen av varmen |
| 6 Hell (den varme) sausen over kakedeigen i crockpoten NB! ikke rør – Sett på lokket |



| 7 Kok den på HIGH i ca 3 timer |
| 8 Serveres varm rett fra crockpot-skåla – Spises ammen med vaniljeis eller vaniljesaus |

