Jeg har begynt å fritere kyllingen i airfryeren. Der blir den skikkelig saftig og sprø. Ja, nesten bedre enn i frityrgryta. “Fritert” kylling på landbrød er fantastisk godt. Nydelig som lunsj, spanderer du noen potetbåter og salat til blir det også en god middag.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 20 | Enkelt |
Tips! Du kan bruke hvilket som helst got brød til denne retten, det trenger ikke være landbrød.
Ingredienser:
| 2 | Kyllingbryst |
| 2 skiver | Lantbröd (for oppskrift, trykk HER) eller et annet godt brød |
| 2 ss | Rømme |
| Purreløk | |
| Agurk | |
| Tomat |
Marinade og strø:
| 2 | Egg |
| 2 ts | Oregano |
| 1 dl | Rømme |
| 1 ss | Sennep |
| 3-4 ss | Panko eller (strøbrød) |
| ½ ss | Paprikapulver (valgfritt) |

Slik gjør du:
| 1 Tørk kyllingbrystene godt – Strø over litt salt (valgfritt) |
| 2 Lag marinaden: -Visp sammen eggene – Bland inn rømme, oregano og sennep – Ha blandingen i en dyptallerken |
| 3 Legg Brødsmulene (Panko) i en annen dyptallerken – Tilsett ½ ss paprika hvis du ønsker |
| 4 Dypp kyllingen i eggeblandingen – Dypp dem så i brødsmulene – Legg dem i kurva i Airfryeren Skinnsiden opp |
| 5 Sett airfrieren på 180 grader, og – La kyllinglårene «friteres» i ca 15 min ELLER 5A Friter kyllingen i en fritygryte, og – La den renne av på kjøkkenpapir |
| 6 Skjær brød, brie , tomat og agurk i skiver – Hakk litt purre |
| 7 Smør en raus spsieskje rømme på hver skive – Legg på tomat, agurk – Legg kyllingbrystet over – Topp med hakket purre |
| 6 Server eventuelt en grønnsalat, potetbåter, og/eller En dipp saus till |


