Av og til må man bare unne seg noe godt til frokost selv om det er hverdag. Ostesmørbrød stekt i stekeovnen er skikkelig godt, og passer like godt til frokost, lunsj, kveldsmat, eller som en snack. Eller hva som tilbehør til tomatsuppe? – Det er godt det!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 | 15 min | enkel |
Ingredienser:
2 skiver | Brød |
2-4 skiver | Hvitost |
1 skive | Skinke |

Tips hvis du ønsker kan du ha 1 ts dressing (Tousand island e.l) på den første brødskiven før du legger på ost og skinke
Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 200 grader og – Legg bakepapir på en stekeplate |
2 Legg en skive brød på bakepapiret – Legg på 2 skiver ost Hvis du skjærer dem selv, 1 skive hvis det er ferdig skjært – Legg på en skive skinke – Legg på 2 skiver ost Hvis du skjærer dem selv, 1 skive hvis det er ferdig skjært – Legg en brødskive på toppen |
3 Sett det i stekeovnen, og – La det steke i ca 5-10 min til osten har smeltet og brødet er blitt sprøtt og brunt |
4 Serveres varmt og gjerne med ketchup |
