Frokostfavoritt – Ostesmørbrød stekt i ovnen

Av og til må man bare unne seg noe godt til frokost selv om det er hverdag. Ostesmørbrød stekt i stekeovnen er skikkelig godt, og passer like godt til frokost, lunsj, kveldsmat, eller som en snack. Eller hva som tilbehør til tomatsuppe? – Det er godt det!

Ostesmørbrød stekt i stekeovn Ingredienser: 2 skiver Brød 2-4 skiver Hvitost 1 skive Skinke https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
115 minenkel

Ingredienser:

2 skiverBrød
2-4 skiverHvitost
1 skiveSkinke

Ostesmørbrød stekt i stekeovn Ingredienser: 2 skiver Brød 2-4 skiver Hvitost 1 skive Skinke https://heidisboble.no/ @heidisboble

Tips hvis du ønsker kan du ha 1 ts dressing (Tousand island e.l) på den første brødskiven før du legger på ost og skinke

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 200 grader og
– Legg bakepapir på en stekeplate
2 Legg en skive brød på bakepapiret
– Legg på 2 skiver ost Hvis du skjærer dem selv,
1 skive hvis det er ferdig skjært
– Legg på en skive skinke
– Legg på 2 skiver ost
Hvis du skjærer dem selv,
1 skive hvis det er ferdig skjært
– Legg en brødskive på toppen
3 Sett det i stekeovnen, og
– La det steke i ca 5-10 min til osten har smeltet og  brødet er blitt sprøtt og brunt
4 Serveres varmt og gjerne med ketchup

Ostesmørbrød stekt i stekeovn Ingredienser: 2 skiver Brød 2-4 skiver Hvitost 1 skive Skinke https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s