Bulgur med kryddeurter er godt som tilbehør til gryter, fiskeretter, falafel mm. Det er enkelt å lage og veldig godt.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 | 15 min | Enkel |
Ingredienser:
| 2 dl | Bulgur |
| 4 dl | Vann |
| 1 | Buljongterning |
| 1-2 ts | Persille (tørket) |
| 1-2 ts | Koriander (tørket) |
| 1-2 ts | Kjørvel (tørket) |
| 1-2 ts | Gressløk (tørket) |
Slik gjør du:
| 1 Kok opp vannet – Løs opp buljongterningene |
| 2- Tilsett 4 dl bulgur – Tilsett de tørkete urtene – La det koke på svak varme ca 8-10 min. Uten lokk og rør om av og til |
| 3 Ta bulguren av platen, og – La det så noen minutter |
| 4 Røres rundt før servering |
Anbefalt tilbehør:



