Dette er en asiatisk inspirert forrett eller smårett, og ikke minst skikkelig god.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 | Middels |

Ingredienser:
| 8 | Kamskjell |
| 4 ss | Sesamfrø (gjerne svarte) |
| 30 g | Smør |
| Salt |
Grønnsaker:
| ½ | Sommerkål |
| 100 g | Sopp (shiitake eller små sjampinjonger) |
| 1 | Brokkoli |
| 6 | Vårløk |
| 2 fedd | Hvitløk |
| 1 ss | Ingefær (finhakket) |
| 1-2 | Chilier (røde, strimelete) |
| 3 ss | Soyasaus |
| 1 ts | Sesamolje |
| 1 ts | Honning |
| 1 | Eggeplomme (romtemerert) |
| 1 ts | Risvinseddik |
| 2 – 2½ dl | Olje (nøytral) |
| ½ ts | Sesamolje |
| ½ – 1 ss | Gochujang (sunchang red pepper paste) |
| Salt |
Slik gjør du:
| 1 A Rens Kamskjellene: – Før en skarp kniv på innsiden av det flate skjellet. – Kutt muskelen – Fjern muskelen fra skjellet med en spiseskje. – Dytt så muskelen vekk fra organene og – Skyll muskelen grundig For å fjerne sand |
| 1 B Eller du kan bruke frosne kamskjell: – Tin kamskjellene i kjøleskap over natten – La dem renne godt av |
| 2 Forbered kamskjellene: – Tørk Kamskjellene med kjøkkenpapir – Sett dem på et fat – Dryss over salt |
| 3 Lag Gochujangmajonesen: – Ha egg, eddik og litt salt i en sylinder (som gjerne passer stavmikseren) – Ha i oljen og kjør med stavmikser – Ha i sesamolje og Gochujang, og – Rør forsiktig sammen – Smakt til med salt og eventuelt mer Gochujang – Ha majonesen over i en sprøytepose |
| 4 Forbered grønnsakene: Skjær kålen i båter og – Skill bladene fra hverandre – Skjær små brokkolibuketter – Skjær vårløken i mindre biter – Rensk hvitløken – Skrell og press hvitløken – Bland sammen soyasaus, sesamolje og honning i en liten skål |
| 5 Varm opp woken så det nesten ryker – Ha i soppen, og – La den steke i ca 1 min. – Tilsett kål, brokkoli, vårløk, ingefær, hvitløk og chili – Stek i ytterligere 1 min. – Tilsett soya-, sesam- og honningblandingen – Vend godt sammen så alle grønnsakene er dekket – Stek i 1 min til – Ta woken av varmen |
| 6 Nå skal kamskjellene stekes: – Pensle kamskjellene med soyaolje, – Rull dem i sesamfrø – Stek skjellene i ca 30 sek på hver side – Øs gjerne med smør under stekingen |
| 7 Servers sammen med de wokkede grønnsakene og majonesen |




