Frokostfavoritt- pannekaker med ost og skinke

Pannekaker til frokost eller lunsj er alltid en sikker vinner, hjemme hos meg. Siden det er vinterferie denne uka, ble det pannekaker med ost og skinke til brunsj i dag.

Pannekaker med ost og skinke Ingredienser; 2 Egg 6 dl Melk 3 dl Hvetemel Smør Fyll: Ost (skivet eller raspet) Skinke (skivet) Tomat (skivet men valgfritt) Persille (hakket men valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
3-4   Enkel

Ingredienser;

2 Egg
6 dl Melk
3 dl Hvetemel
  Smør

Fyll:

Ost (skivet eller raspet)
Skinke (skivet)
Tomat (skivet men valgfritt)
Persille (hakket men valgfritt)

Pannekaker med ost og skinke Ingredienser; 2 Egg 6 dl Melk 3 dl Hvetemel Smør Fyll: Ost (skivet eller raspet) Skinke (skivet) Tomat (skivet men valgfritt) Persille (hakket men valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Visp sammen egg, melk og mel
2 Sett stekepanna på middels varme
3 Ha litt i smør, og la det smelte
4 Hell over pannekakerøre
– Vend litt på panna så røra flyter utover
5 Stek til røra har stivnet på oversiden
(ca 2 min.)
6 Snu pannekaken og,
– Stek omtrent like lenge på den andre siden

Når pannekakene har stivnet på toppen og har fått noen “hull” (luftbobler) er det på tide å snu pannekaken. Stek omtrent like lenge på andre siden, før legger på fyllet og bretter den i 2

7 Legg på ost og skinke over halve pannakaka
– Brett en andre halvdelen over
– La den ligg i ca ½ min i panna
– Legg den over på fat

Pannekaker med ost og skinke Ingredienser; 2 Egg 6 dl Melk 3 dl Hvetemel Smør Fyll: Ost (skivet eller raspet) Skinke (skivet) Tomat (skivet men valgfritt) Persille (hakket men valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a comment