Kjøttfrimandag med Pasta Alfredo

Du skulle ikke tro det men Pasta Alfredo består av 5 ingredienser, og du tilbereder retten mens spagettien koker. Enkelt, men utrolig godt!

Pasta Alfredo  Ingredienser:  500 g	Spagetti 3 ss	Smør  150 g	Parmesan (nyrevet) 3 dl	Fløte (kremfløte) 3 ss	Persille (hakket)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min.Enkel

Ingredienser:

500 gSpagetti
3 ssSmør
150 gParmesan (nyrevet)
3 dlFløte (kremfløte)
3 ssPersille (hakket)

Slik gjør du:

1 Ha vann og salt i en kasserolle,
– Kok opp og
– Tilsett pastaen,
– Rør rundt, og
(Kok den så vidt «al dente»)
2 Smelt smør i en kasserolle
Middels varme
– Tilsett fløten og parmesan,
– Kok opp mens du rører
NB! Rør hele tiden
– Slå ned varmen, og
– La sausen småkoke, mens pastaen koker
– Hakk persille, og
– Tilsett persillen
3 Kok Pastaen så vidt «al dente»
– Hell av vannet
4 Hell sausen over pastaen, og
– Vend den inn til all pasta er dekt med saus
5 Serveres rykende varm,
Gjerne sammen med et godt brød
Pasta Alfredo  Ingredienser:  500 g	Spagetti 3 ss	Smør  150 g	Parmesan (nyrevet) 3 dl	Fløte (kremfløte) 3 ss	Persille (hakket)

Forslag til tilbehør;

Pasta prima vera (vårlig pasta) Ingredienser: 500 g Spagetti 150 g Aspargesbønner 150 g Asparges topper 150 g Sukkererter 100 g Erter (grønne) 2 ss Smør 3 dl Fløte (kremfløte) 2-3 ss Parmesan (nyrevet)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s