Alternativ thanksgivingsmeny

Nå kan det jo være noen som ikke har spesielt lyst til å servere kalkun på Thanksgiving. Som en liten inspirasjon til dere kommer jeg i dag med et forslag til en skikkelig god thanksgivings meny. Menyen består av fem retter, som henger godt sammen:

THANKSGIVING MENY

Når jeg serverer denne og lignende menyer bruker jeg å legge opp små porsjoner til gjestene, og så setter jeg frem eventuelle rester så gjestene kan forsyne seg selv, etter vi er ferdig med rett nummer fire, altså før desserten.

VELBEKOMME!

Eple- og Appelsinsalat med andebryst Ingredienser: 2 Andebryst 2 Appelsiner (fileer) 2 Epler (terninger) 1 bunt Vårløk 1 Chilier (røde) Koriander 2 Rødløk (skivet) 1 pk Ruccola 1 Granateple Dressing: 4 Hvitløksfedd 4 ss Sukker 2 dl Limejuice 4 ss Soyasaus 1 Chili (rød) Koriander

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s