Alternativ thanksgivingsmeny

Nå kan det jo være noen som ikke har spesielt lyst til å servere kalkun på Thanksgiving. Som en liten inspirasjon til dere kommer jeg i dag med et forslag til en skikkelig god thanksgivings meny. Menyen består av fem retter, som henger godt sammen:

THANKSGIVING MENY

Når jeg serverer denne og lignende menyer bruker jeg å legge opp små porsjoner til gjestene, og så setter jeg frem eventuelle rester så gjestene kan forsyne seg selv, etter vi er ferdig med rett nummer fire, altså før desserten.

VELBEKOMME!

Eple- og Appelsinsalat med andebryst Ingredienser: 2 Andebryst 2 Appelsiner (fileer) 2 Epler (terninger) 1 bunt Vårløk 1 Chilier (røde) Koriander 2 Rødløk (skivet) 1 pk Ruccola 1 Granateple Dressing: 4 Hvitløksfedd 4 ss Sukker 2 dl Limejuice 4 ss Soyasaus 1 Chili (rød) Koriander

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s