Enkel forrett til Thanksgiving – røkt laks med dillstuede poteter

Dette er en utrolig enkel forrett som består av røkt laks og dillstuede poteter. Skikkelig god og enkel forrett som passer til de fleste anledninger.

Røkt laks med dillstuede poteter Ingredienser 10 Poteter 2 ss Hvetemel 4 dl Melk ½ ts Salt ½ ts Pepper 3 ss Dill (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
4 30 min. Enkel

Ingredienser:

Røkt laks i skiver

Dillstuede poteter:

10 Poteter
2 ss Hvetemel
4 dl Melk
½ ts Salt
½ ts Pepper
3 ss Dill (hakket)

Røkt laks med dillstuede poteter Ingredienser 10 Poteter 2 ss Hvetemel 4 dl Melk ½ ts Salt ½ ts Pepper 3 ss Dill (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Skrell potetene,
– Del dem i passelige terninger, og
– Kok til de er møre  
2 Lag hvit saus:
– Kok opp 3 ½ dl melk
– Rør melet ut i den resten av melken
– Tilsett mel og melkeblandingen, mens du rører
– Kok opp under omrøring
– La sausen småkoke i 3-5 min., mens du rører
– Smak til med salt og pepper
– Ta sausen av varmen
3 Tilsett de kokte potetene og dillen
4 Rør rundt, og
– Gi eventuelt et raskt oppkok
– Rør rundt
5 Serveres varm

Røkt laks med dillstuede poteter Ingredienser 10 Poteter 2 ss Hvetemel 4 dl Melk ½ ts Salt ½ ts Pepper 3 ss Dill (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s