Denne Tapiokapuddingen er enkel å lage. Den kan servers med rødsaus eller med friske bær og frukt

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | 10 – 30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 2 ½ dl | Tapiokaperler |
| 7 ½ dl | Melk |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 1-3 ss | Sukker (eller søtstrø) |
Tilbehør (forslag):
| Kiwi (i biter) | |
| Blåbær |

Slik gjør du:
| 1 Ha melk og tapiokaperler i en kasserolle – Kok opp, – Slå ned varmen til 1 – La det koke til tapiokaperlene er møre Det tar fra 5- 30 min Tilsett mer melk om nødvendig |
| 2 Ta puddingen av varmen, – Rør inn vaniljesukker og sukker |
| 3 Hell i serveringsskål – Legg plastfilm over Helt ned på puddingen |
| 4 Avkjøles på benken og/eller kjøleskap |
| 5 Serveres med rød saus eller med friske bær |

