Dette er en utrolig enkel forrett som består av røkt laks og dillstuede poteter. Skikkelig god og enkel forrett som passer til de fleste anledninger.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| Røkt laks i skiver | |
Dillstuede poteter:
| 10 | Poteter |
| 2 ss | Hvetemel |
| 4 dl | Melk |
| ½ ts | Salt |
| ½ ts | Pepper |
| 3 ss | Dill (hakket) |

Slik gjør du:
| 1 Skrell potetene, – Del dem i passelige terninger, og – Kok til de er møre |
| 2 Lag hvit saus: – Kok opp 3 ½ dl melk – Rør melet ut i den resten av melken – Tilsett mel og melkeblandingen, mens du rører – Kok opp under omrøring – La sausen småkoke i 3-5 min., mens du rører – Smak til med salt og pepper – Ta sausen av varmen |
| 3 Tilsett de kokte potetene og dillen |
| 4 Rør rundt, og – Gi eventuelt et raskt oppkok – Rør rundt |
| 5 Serveres varm |

