Frokostfavoritt – nystekte havrelapper

Er en skikkelig frokostfavoritt. Men de passer også godt til ettermiddagskaffen som et alternativ til vafler.

Havrelapper Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 20 min. Enkel Ingredienser: 200 g Havregryn (eller havremel) 1 ts Bakepulver 2 Egg 3 dl Melk Smør https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min.Enkel

Ingredienser:

200 gHavregryn (eller havremel)
1 tsBakepulver
2Egg
3 dlMelk
 Smør (til steking)

Slik gjør du:

1 Kjør havregrynene i foodprosessor til det blir litt grovt «mel»
2 Tilsett resten av ingrediensene, og
– Bland godt til jevn røre
3 Ha litt smør i en stekepanne
– Legg i ca. 1 ss røre per havrelapp
– Når røren har svellet opp og blitt litt ”boblete” kan du vende dem med en stekespade
 4. Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre på et fat eller en tallerken
– Serves nystekte,
– Gjerne sammen med syltetøy eller ost

Havrelapper Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 20 min. Enkel Ingredienser: 200 g Havregryn (eller havremel) 1 ts Bakepulver 2 Egg 3 dl Melk Smør https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s