Dagens dessert – Enkel tapiokapudding med kiwi og blåbær

Denne Tapiokapuddingen er enkel å lage. Den kan servers med rødsaus eller med friske bær og frukt

Tapiokapudding – enkel Ingredienser 2 ½ dl Tapiokaperler 7 ½ dl Melk 1 ts Vaniljesukker 1-3 ss Sukker (eller søtstrø) Tilbehør: Kiwi (i biter) Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-410 – 30 minEnkel

Ingredienser:

2 ½ dlTapiokaperler
7 ½ dlMelk
1 tsVaniljesukker
1-3 ssSukker (eller søtstrø)

Tilbehør (forslag):

 Kiwi (i biter)
 Blåbær

Tapiokapudding – enkel Ingredienser 2 ½ dl Tapiokaperler 7 ½ dl Melk 1 ts Vaniljesukker 1-3 ss Sukker (eller søtstrø) Tilbehør: Kiwi (i biter) Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ha melk og tapiokaperler i en kasserolle
– Kok opp,
– Slå ned varmen til 1
– La det koke til tapiokaperlene er møre
Det tar fra 5- 30 min
Tilsett mer melk om nødvendig
2 Ta puddingen av varmen,
– Rør inn vaniljesukker og sukker
3 Hell i serveringsskål
– Legg plastfilm over
Helt ned på puddingen
4 Avkjøles på benken og/eller kjøleskap
5 Serveres med rød saus eller med friske bær

Tapiokapudding – enkel Ingredienser 2 ½ dl Tapiokaperler 7 ½ dl Melk 1 ts Vaniljesukker 1-3 ss Sukker (eller søtstrø) Tilbehør: Kiwi (i biter) Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s