God jul alle sammen!
Her er det allerede julestemning, og jeg har akkurat laget kveldens dessert -Riskrem. Det tror jeg er en av de beste dessertene som finnes, og en skikkelig juleklassiker – vi spiser ALLTID riskrem til dessert på julaften! Jeg tror jula faktisk hadde vært ødelagt om vi ikke har det som dessert. Riskremen blir laget på restene av grøten som vi satt ut til nissen på Lille julaften, og den serveres med rød saus (også kokt på lille julaften). Så da er vel jula sikra i år også.
HÅPER DU FÅR EN RIKTIG HYGGELIG JUL!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | Enkel |

Ingredienser:
3 dl | Kremfløte |
1-2 ss | Sukker |
½ -1 ss | Vaniljesukker |
Ca 500 g | Risgrøt (oppskrift HER) |
Tilbehør:
Tips! Du kan bruke rester fra grøtmiddagen til denne desserten, eller du kan bruke ferdig kjøpt grøt og saus – da tar det 5 minutter å sette sammen denne desserten

Slik gjør du:
1 Ha fløte, sukker og vaniljesukker i en bolle |
2 Pisk fløten stiv Så du kan lage myke topper |
3 Visp inn den kalde grøten Så desserten får en passe konsistens |
4 Serveres avkjølt med rød saus |


