Havregrynsgrøt er en skikkelig frokostfavoritt hjemme hos oss – Som en variasjon blander jeg inn hvetekli. Det gir en litt annen smak og konsistens. Det tar ca 3 minutter i mikroen, og så er klar til å spises. Den er skikkelig god sammen med blåbær eller eplemos og melk. Enkelt, greit og ikke minst skikkelig godt.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 | 4 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 dl | Havregryn |
| 1 ss | Hvetekli |
| 1 ½ dl | Vann |
Tilbehør (valgfritt):
| 1 ss | Eplemos |
| ½ dl | Melk |

Slik gjør du:
| 1 Ha havregryn og hvetekli og vann i en bolle |
| 2 Sett det i mikroen – Slå på full guff og 2 ½ min. – Når den vokser/reiser seg er den ferdig |
| 3 Ta ut av mikroen, og – Topp med eplemos og – Gjerne litt melk Strø over sukker hvis du synes det er nødvendig |


