Denne Appelsin- og kokosmuffinskaken med sjokoladekrem er en god kake som passer til de fleste anledninger. Jeg har fylt kaken med sjokoladekrem, siden jeg synes appelsin, kokos og sjokolade er en flott kombo. Kaken er toppet med smeltet sjokolade.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 kake | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Egg |
| 75 g | Sukker |
| 1 ½ dl | Appelsinsaft (nypresset) |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 2 ss | Olje (nøytral) |
| 1 ss | Appelsinskall (raspet) |
| 2 ts | Bakepulver |
| 40 g | Kokosmel |
| 20 g | Rismel (eller 20 g koksmel) |
| 130 g | Hvetemel |
| 25 g | Sjokoladebiter (valgfritt) |
Sjokoladekrem:
| 3 dl | Kremfløte (pisket) |
| 150 g | Sjokolade (smeltet) |
Topping og pynt (valgfritt):
| 1 ts | Meils |
| 1 | Prinsessekrone |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader og – Finn frem muffinsformer |
| 2 Ha egg, sukker, olje, appelsinsaft og -skall i en bakebolle – Pisk på lav hastighet i 1-2 minutter |
| 3 Bland sammen melet, bake- og vaniljesukker, – Dryss blandingen i heggeblandingen litt etter itt. Mens det piskes på lav hastighet – La det piske videre i 1-2 minutter Til alt er godt blandet |
| 4 Fordel røren i 12 muffinsformer (ca 50 g pr. form) – Strø 6-7 sjokladebiter over hver |
| 5 Stekes i ca 20 min til de er gjennomstekt |
| 6 Avkjøles på rist |
| 7 Lag sjokoladekremen: – Pisk kremfløten – Smelt sjokoladen – Rør sjokoladen inn i kremen |
| 8 Del kakebunnen i to – Legg sjokoladekrem i på en av halvdelene – Legg den andre halvdelen over – Smelt sjokolade og smør over vannbad, og – Smør sjokladen over toppen å kaka ELLER – Dryss melis over |



