Ferdigstilling av sommerhusets kammers, og Quinoaburger (vegetarburger) fra grillpartyet

I helga har vi virkelig jobbet hardt for å prøve å komme i mål med oppussingen, før vi stenger av i midten av september. Så, nå har vi lagt gulv – det blir skikkelig fint forresten:

For å hoppe rett til oppskriften på Quinoaburger (vegetarburger) fra grillpartyet, TRYKK HER

1. Vi legger gulv, 2. Gulvet er ferdig, og 3. Sengegavl og -bunn er ferdig montert – Rommet begynner å ta form

Etterhvert som ting kommer på plass, begynner rommet virkelig å ta form. Bare det å sette inn hyllene i skapene, og få på dører og håndtak gjordet at rommet begynte å tre frem – Jeg er overbevist om at det kommer til å bli et flott rom.

Og gardinene var såååååå fine til rommet – skulle nesten tro de var kjøpt til det. Eller vent – de var jo det! Uansett, jeg synes gardinene passet utrolig godt, og at de virkelig løftet rommet!

For å hoppe rett til oppskriften på Quinoaburger (vegetarburger) fra grillpartyet, TRYKK HER

Hva er det som er i detaljene? Uansett, rommet blir skikkelig koselig når alle detaljene kommer på plass – og her er gjelder ikke «less is more». Det er jo et kammers på et sommerhus!

Rommet ble skikkelig koselig spør du meg.

Quinoaburger (vegetarburger) fra grillpartyet

Det er alltid lurt å ha et vegetarisk alternativ når man får besøk av mange. Ikke bare setter eventuelle vegetarianere pris på at du har tenkt ekstra på dem, men også de andre gjestene ønsker ofte å smake på det «vegetariske alternativet». Denne quinoaburgeren er et godt vegetarisk alternativ til Hamburger. Disse burgerene blir saftige og gode, og pankobrødet som de dyppes i gjør at de blir litt sprø på utsiden. Denne oppskriften gir 4 – 6 store burgere (eller 10-12 slidere), som metter godt sammen med burgerbrød og tilbehør. På grillpartyet syntes jeg det var bedre å lage sliders – miniburgere, for da kan gjestene spise mer enn en, og det blir rom for å smake på alt.

Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4-6   Enkel/middels

Ingredienser:

1 ½ dl Quinoa
1 Løk
1 ss Olje (raps)
3 Egg
1 dl Strøbrød
2 dl Hvitost (revet)
½ ts Salt
¼ ts Pepper
  Olje

Panering:

1 Egg
1 dl Pankobrød
1 ts Salt

Slik gjør du:

1 Kok quinoaen etter anvisningen på pakken
– La den hvile i 5 min. når den er ferdig
2 Skrell og hakk løken
– Ha en ss olje i stekepannen, og
– Sett den på middels varme
– Tilsett løken, og
– La den surre til den er blitt blank og myk
3 Bland sammen:
Quinoa, løk, egg, strøbrød, revet hvitost, salt, og pepper
– Rør sammen til en tykk røre, og
– La den stå i ca. 10 min.
4 Form Quinoarøren til burgere, eller
sliders (små burgere)
5 Ha ett pisket egg, i en dyp tallerken, og
– Ha brødet i en annen
6 Ha olje i en stekepanne, og Varm den på middels varme
7 Dypp slideren først i egg så i brødsmuler
8 Stek burgerene/slidersene i oljen,
– 2-3 min. på hver side
9 Serveres i brød, med tilbehør

Forslag til Tilbehør:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s