Banansplit med sjokoladesaus på 1-2-3, er rask å lage og veldig god å spise. Tror den passer som dessert etter ethvert måltid – eller bare som kos når du har lyst på noe godt

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 10-15 min | Enkel |
Ingredienser:
| 2 | Bananer |
| Is (gjerne med ulike smaker) | |
| Krem |
Sjokoladesaus (enkel):
| 100 g | Kokesjokolade |
| 1 ½ dl | Kremfløte |

Slik gjør du:
| 1 Ta ut isen fra fryseren |
| 2 Lag sjokoladesausen: – Kok opp kremfløten – Brekk sjokoladen i så biter – Ha sjokoladen i den varme fløten, og – La den ligge i ca 1 min – Rør så i fløten til sjokoladen er helt smeltet og Er jevnt fordelt |
| 3 Pisk fløten til krem |
| 4 Skrell bananen, og – Del den i to på langs |
| 5 Legg en halv banan i hver dessertskål – Legg iskuler ved siden av bananen – Legg på litt krem, og – Topp med sjokoladesausen |
| 6 Serveres umiddelbart, gjerne sammen med restene av kremen og sjokoladesausen |

