Frokostfavoritt – Egg og bacon i stekeovnen

Egg og bacon er jo sikkelig godt. I denne varianten stekes egget og baconet i stekeovnen. Det er skikkelig godt, og ganske dekorativt.

Egg og bacon – tilberedt i stekeovnen Ingredienser 4 skiver Loff 4 skiver Bacon 2 Egg Smør (smeltet) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
225 minEnkel

Ingredienser:

4 skiverLoff (uten skorpe)
4 skiverBacon
2Egg
 Smør (smeltet)

Egg og bacon – tilberedt i stekeovnen Ingredienser 4 skiver Loff 4 skiver Bacon 2 Egg Smør (smeltet) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 180 grader
– Smør 2 ildfaste kopper og/eller legg bakepapir i dem
Eller bruk muffinsform
2 Stek baconet noen minutter i en stekepanne på middels varme 2-3 min er nok
For de skal i stekeovnen etterpå
3 Skjær skorpene av loff skivene
– Kjevle dem tynnere
– Skjær dem i to, og
– Plasser dem i koppene så de dekker bunn og sider
La skjøtene overlappe litt
– Pensle brødet med litt smør
4 Legg Baconet ned langs siden og over bunnen av brødet
2 skiver i hver kopp, g
jerne i 90 grader på hverandre
5 Knekk eggene over
6 Settes i stekeovnen og stekes i 15-20 minutter
7 Strø lit salt og pepper over og server

Egg og bacon – tilberedt i stekeovnen Ingredienser 4 skiver Loff 4 skiver Bacon 2 Egg Smør (smeltet) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s