I dag baker jeg knekkebrød med frø og kjerner. Det er gode knekkebrød å spise i julen. Passeer utmerket til frokosten, som snack og ikke minst sammen med ulike oster. Skikkelig gode knekkebrød er det!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 brett | 70 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 2 dl | Havregryn |
| 4 dl | Rugmel (grov) |
| 2 dl | Solsikkefrø |
| 1 dl | Linfrø |
| 1 dl | Sesamfrø |
| 1 dl | Gresskarfrø |
| 1 ss | Salt |
| 2 ts | Sukker |
| 7 dl | Vann |

Tips! Disse knekkebrødene passer utrolig godt som en vertinnegave eller som en liten julegave sammen med litt ost e.l.
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180°C Varmluft – Legg bakepapir på 2 stekeplater |
| 2 Bland alle ingrediensene til en LØS deig |
| 3 Fordel deigen jevnt på stekeplaten – Buk gjerne slikkepott eller stekespader for å få det jevnt – Rut opp passe knekkebrødstørrelser |
| 4 Sett begge platene i ovnen, og – Stek i 40 min – Åpne stekovnsdøra og stek i ytterligere 10 min. – Lukk stekovnsdøra og stek i 10 min. til |
| 5 Knekkebrødet tas av bakepapiret etter steking, og – Avkjøles på rist |



