Havregrynsgrøt er en skikkelig frokostfavoritt hjemme hos oss – Som en variasjon blander jeg inn hvetekli. Det gir en litt anne smak og konsistens. Det tar ca 3 minutter i mikroen, og så er klar til å spises. Den er skikkelig god sammen med eplemos og melk. Enkelt, greit og ikke minst skikkelig godt.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 | 4 min. | Enkel |
Ingredienser:
1 dl | Havregryn |
1 ss | Hvetekli |
1 ½ dl | Vann |
Tilbehør (valgfritt):
1 ss | Eplemos |
½ dl | Melk |
Slik gjør du:
1 Ha havregryn og hvetekli og vann i en bolle |
2 Sett det i mikroen – Slå på full guff og 2 ½ min. – Når den vokser/reiser seg er den ferdig |
3 Ta ut av mikroen, og – Topp med eplemos og – Gjerne litt melk Strø over sukker hvis du synes det er nødvendig |
