Epler, epler, epler – Havregrøt med hvetekli og eplemos

Havregrynsgrøt er en skikkelig frokostfavoritt hjemme hos oss – Som en variasjon blander jeg inn hvetekli. Det gir en litt anne smak og konsistens. Det tar ca 3 minutter i mikroen, og så er klar til å spises. Den er skikkelig god sammen med eplemos og melk. Enkelt, greit og ikke minst skikkelig godt.

Havregrøt med Hvetekli og eplemos Ingredienser: 1 dl Havregryn 1 ss Hvetekli 1 ½ dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
14 min.Enkel

Ingredienser:

1 dlHavregryn
1 ssHvetekli
1 ½ dlVann

Tilbehør (valgfritt):

 1 ssEplemos
 ½ dlMelk

Slik gjør du:

1 Ha havregryn og hvetekli og vann i en bolle
2 Sett det i mikroen
– Slå på full guff og 2 ½ min.
– Når den vokser/reiser seg er den ferdig
3 Ta ut av mikroen, og
– Topp med eplemos og
– Gjerne litt melk
Strø over sukker hvis du synes det er nødvendig

Havregrøt med Hvetekli og eplemos Ingredienser: 1 dl Havregryn 1 ss Hvetekli 1 ½ dl Vann https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s