I dag blir det ruby-sjokolade (rosa-sjokolade) blondies som fredagskos . Det er bare super godt.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 8-10 | 35 min | Enkel |

Ingredienser:
| 225 g | Smør |
| 225 g | Sukker (brunt) |
| 2 | Egg |
| 1 ss | Vaniljesukker |
| 225 g | Mel |
| 100 g | Rød sjokolade (smeltet) |
| 150 g | Røde sjokolade chips eller grov hakket |
Pynt:
| 100 g | Rød sjokolade (smeltet) |

Slik gjør du:
| 1 sett ovnen på 190 grader, og Smør en liten langpanne godt |
| 2 Smelt smøret på middels varme og – La det stå til det er nøttebrunt Det er ferdig når det blir stille Ca 10 min. men pass på at det ikke brenner |
| 3 Bland sammen sukker, vaniljesukker, egg og smør |
| 4 Tilsett den smeltete sjokoladen, og – Rør inn melet, og – Vend til slutt inn sjokolade-chipsene |
| 5 Ha alt i formen |
| 6 Stekes i ca 25 min NB! Den skal ikke være helt gjennomstekt når du stikker en pinne i den skal det henge igjen noen fuktige smuler |
| 7 Smelt den røde sjokoladen og – Sprøyt den over blondien, og – del den i ruter |
Tips! Disse kan fryses, varm dem i mikroen og drypp over den røde sjokoladen – så godt som nystekte!

