Kringler og fylt gjærbakst (A-Å) For å komme til oppskriften, trykk på linken ved siden av eller under bildet Appelsinsnurrer – for oppskrift, trykk HER Appelsinsnurrer med kremosttopping – for oppskrift, trykk HER Bladkrans – for oppskrift, trykk HER Boller med mandelfyll og vaniljekrem – for oppskrift, trykk HER Candy-cane flette – for oppkrift, trykk HER Eplesnurrer – for oppskrift, trykk HER Eplesnurrer med kremosttopping – for oppskrift tykk HER Fastelavnsboller, for oppskrift trykk HER Fies Adventsstjerne – for oppskrift – trykk HER Fies Kanelsnurrer med dobbel snurr – for oppskrift, trykk HER Fies Kanelsnurrer med enkel snurr – for oppskrift, trykk HER Fies maiblomst – for oppskrift, trykk HER Franske boller – for oppskrift trykk HER Helligtrekongerskake – for oppskrift, trykk HER Hveteflette fylt med syltetøy – for oppskrift, trykk HER Kanelsnurrer – for oppskrift trykk HER Kanelsnurrer med rosiner – for oppskrift trykk HER Maiblomst – for oppskrift trykk HER Mandleknuter – for oppskrift, trykk HER Sjokoladeboller – for oppskrift, trykk HER Sjokoladeknuter – for oppskrift, trykk HER Skillingsbolle – for oppskrift trykk HER Skoleboller – for oppskrift trykk HER Skolebrød (“verdens største”)– for oppskrift. trykk HER Skolebrød av fullkorn og havre med kokosflak – for oppskrift, trykk HER Solboller – for oppskrift trykk HER Tekake med mandler, sukat og rosiner (farmors) – for oppskrift – trykk HER Vaniljeboller – for oppskrift, trykk HER