Utfordringen 2019: Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun

I dag har jeg kost meg skikkelig med Eplemuffins, etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95).  Oppskriften gir åtte små eller fire store eplemuffins. De er ganske enkle å bake, og utrolig gode å spise. Med fare for å gjenta meg selv når det gjelder Baker Brun sine oppskrifter, så må jeg bare si at de gir utrolig vellykkete resultater.

Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95) Ingredienser 100 g Smør 2 Epler 1 ts Kanel (malt) 2 Egg 1 ½ dl Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 dl Havremel 1 ts Bakepulver Muffinsformer
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
8 60 min. Enkel
Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95) Ingredienser 100 g Smør 2 Epler 1 ts Kanel (malt) 2 Egg 1 ½ dl Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 dl Havremel 1 ts Bakepulver Muffinsformer

Ingredienser:

100 g Smør
2 Epler
1 ts Kanel (malt)
2 Egg
1 ½ dl Sukker
1 ½ dl Hvetemel
1 dl Havremel
1 ts Bakepulver
  Muffinsformer

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 225 grader
– Smelt smøret ,og sett det til avkjøling
2 Rens og del eplene i passe biter
– Vend dem i kanel
3 Visp egg og sukker til eggedosis
4 Tilsett mel og bakepulver, og det avkjølte smøret
– Til slutt, bland inn eplebitene
5 Fordel røren i muffinsformene, og
– Sett dem utover en stekeplate
6 Stekes midt i ovnen i ca 10 min.
– Avkjøles på rist
Eplemuffins etter oppskrift fra Baker Brun (2018)«Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 95) Ingredienser 100 g Smør 2 Epler 1 ts Kanel (malt) 2 Egg 1 ½ dl Sukker 1 ½ dl Hvetemel 1 dl Havremel 1 ts Bakepulver Muffinsformer

Tusen takk Baker Brun, for enda en fantastisk oppskrift!

Baker Brun (2018), "Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst"

Les gjerne også tidligere blogginnlegg om utfordringen 2019: Bak igjennom hele Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» :

Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst», med tillatelse fra Baker Brun

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s